حمل بار آسان

ساخت وبلاگ

در مقاله قبلی ایران UPVC با مفهوم پنجره سه جداره آشنا شدید اکنون به تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره می‌پردازیم. این که پنجره شما دو شیشه و یا سه شیشه در آن به کار رود یک امر است و این که چه تفاوت‌هایی در اجرا و کار کرد برای شما به وجود آورد خود می‌تواند یکی از مهم‌ترین دلایلی باشد که پنجره خود را با پنجره upvc دوجداره یا سه جداره عوض کنید.
تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره از نوع شیشه‌ها و نحوه اجرای آن شروع می‌شود. این واقعیتی است که در پنجره های سه جداره مانند پنجره های دوجداره از شیشه‌های وکیوم کارخانه‌ای استفاده نمی‌شود و برای ساختن شیشه سه جداره از رو ش ساخت کارگاهی بهره می‌گیریم.

 

تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره

 

تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره در اجرا و ساخت

ابتدا کلاف مناسب برای پنجره سه جداره تهیه می‌شود. این کلاف توانایی جای دادن دو اسپیسر و سه شیشه را در خود دارد. شیشه‌ها در ریل خود قرار می‌گیرند و کاملا فیت می‌شوند و بعد با یک پمپ مکش قوی خلع بین شیشه‌ها به وجود می‌آید. سپس با استفاده از گازی خنثی میان این شیشه‌ها پر می‌شود.
اما در پنجره‌های دوجداره می‌توان از شیشه‌های وکیوم شده در کارخانه استفاده کرد. این دسته از شیشه‌ها تقریبا گاز خنثی خود را از دست نمی‌دهند و کیفیت بالا‌تری دارند.
در مقاله قبلی ما توضیح دادیم که بهترین کاربرد پنجره سه جداره برای کنترل سر و صدا است و استفاده از آن برای گرما و سرما چندان معنی دار نیست، زیرا سرما که اصلی‌تری دلیل استفاده از پنجره UPVC است چه در استفاده از پنجره دوجداره و چه در استفاده از پنجره سه جداره به هیچ عنوان به داخل خانه نفوذ نمی‌کند و اساسا ایران تا آن اندازه‌ای سرد نمی‌شود که با پنجره‌های سه جداره بخواهیم جلوی سرمای آن را بگیریم.

مقاومت ساختمان

تفاوت پنجره دوجداره با سه جداره در وزن آن نیز معنی دار است. با استفاده از پنجره سه جداره شما عملا بیشتر اجزای پنجره خود را دو برابر کرده‌اید و به تبع آن وزن پنجره شما هم بالا می‌رود. موضوعی که برای معماران چندان خوشایند نیست. اما اگر ساختمان شما از مقاومت بالایی برخوردار باشد، می‌تواند این وزن اضافی را کاملا تحمل کند. پس برای تحمل تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره اول به مقاومت و سن بنا نگاه می‌شود. ساختمان‌های قدیمی که افت در دیوارهای خود دارند و یا در و پنجره‌های آنها تاب برداشته است به هیچ عنوان کاندیدای خوبی برای استفاده از پنجره سه جداره به حساب نمی‌آیند.
دیگر موضوعی که تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره را بسیار نمایان می‌کند، توانایی کار گذاشتن آنها است. پنجر‌ه‌های سه جداره چون کلافی بزرگتر و در عین حال سنگین تر از پنجره های دوجداره دارند، عملا کار گذاشتنی سخت تر هم دارند. زیر سازی، آب بندی و وکیوم سازی آنها مشکل تر است و اجرای آن احتیاج به ابزار دقیق‌تری دارد. همین سبب می‌شود در خانه‌های قدیمی و یا حتی نوساز، پنجره های سه جداره را با روش‌های تخریب کم نصب نکنند، مگر استثناءهایی که کاملا به نظر نصاب بستگی دارد.
تراز بودن زیر سازی، همین طور جنس کلاف‌های قدیمی همه و همه سبب می‌شود که از تصمیم نصب بدون تخریب پنجره سه جداره منصرف شویم.
تفاوت پنجره دوجداره و سه جداره عملا در یک موضوع بسیار مهم وجود دارد و همین سبب می‌شود که تمام سختی‌های نصب و اجرا و البته هزینه‌های آن را به جان بخریم و آن هم عایق کامل این پنجره در برابر سر و صدا است.
تهران و برخی از شهرهای بزرگ ایران، این روزها به اوج سر و صدا رسیده‌اند. گاهی در مسیرهایی که ماشین‌های سنگین تردد می‌کنند خواب بر چشمان شما حرام می‌شود. همین هم سبب می‌شود که در بیشتر مواقع پنجره سه جداره را بر پنجره دوجداره ترجیح دهیم.

...
نویسنده : عابد بازدید : 84 تاريخ : يکشنبه 12 آبان 1398 ساعت: 18:32

در هر کاری رعایت کردن نکات ایمنی در صحیح انجام شدن آن و جلوگیری از آسیب کمک می‌کند. اگر موارد و نکاتی کوچک را رعایت کنید، حمل بار آسان خواهد بود. در بسیاری از مواقع مخصوصا زمانی که به خرید می‌روید، اندک اندک وزن باری که باید حمل کنید اضافه می‌شود. در عین حالی که مجبور به حمل بار سنگین وزنی هستید، مسافت زیادی را هم باید طی کنید، این کار به خستگی در ستون مهره‌ها منجر خواهد شد.
اگر هر کاری به صورت اصولی و به طرز صحیح انجام شود، احتمال آسیب به بدن به طرز قابل توجهی کم می‌شود. همیشه در زمانی که به خرید می‌روید و یا مجبور به حمل بار هستید، در فواصل مشخصی، بار را زمین بگذارید و به خودتان استراحت دهید. این کار باعث خواهد شد تا ماهیچه‌ها، مواد زائد ایجاد شده در اثر حمل بار را بتوانند از خود دفع کنند و بتوانند برای ادامه مسیر، آمادگی لازم را به دست آورند. حمل بار آسان خواهد بود، به شرطی که تمامی نکات را رعایت کنید.

رعایت نکات ایمنی حمل بار آسان

حمل بار آسان و با ایمنی بالا

اولین چیزی که در زمان حمل بار باید رعایت کنید، دانستن وزن آن بار است. بارهایی که وزنی بیشتر از تحمل شما دارند را به تنهایی بلند نکنید. در ابتدا وزن بار را به دست آورید، اگر وزن زیادی دارد از افراد دیگری برای حرکت دادن آن کمک بگیرید. سعی کنید به جز تعداد مورد نیاز از یک نفر برای هماهنگی بین افراد کمک بگیرید.
مسیر حرکت را از وجود موانع خالی کنید. در بسیاری از اوقات، موانعی که در سر راه قرار دارند، باعث حادثه می‌شوند. اگر پای کسی که باری را حمل می‌کند به مانعی برخورد کند، باعث به هم خوردن تعادل فرد شده و علاوه بر این که احتمال به زمین افتادن بار وجود دارد، امکان آسیب به شخصی که بار را حمل می‌کند هم زیاد خواهد بود. یکی از جاهایی که فشار زیادی را باید تحمل کند و در زمان شرایط نامساعد احتمال آسیب به آن بالا است، ستون مهره‌ها و دیسک بین مهره‌ها است.
بیشترین آسیب به کمر در زمان بلند کردن بار خواهد بود. اگر برای بلند کردن بار کمر خود را خم کنید حتی اگر بخواهید بار سبکی را از زمین بلند کنید، فشار زیادی به ستون مهره‌ها وارد خواهد آمد. برای بلند کردن بار زانوهای خود را خم کنید، با این کار حمل بار آسان خواهد بود. برای این که بتوانید کمر خود را صاف نگه دارید، به روبرو نگاه کنید، این کار باعث خواهد شد تا کمر شما در وضعیت درستی قرار بگیرد.
زمانی که می‌خواهید بار را زمین بگذارید هم با خم کردن زانو این کار را انجام دهید. در هر شرایطی، خم کردن کمر برای بلند کردن و یا زمین گذاشتن بار، کار اشتباهی خواهد بود. اگر می‌خواهید بار را بر روی سطحی قرار دهید که از زمین بلندتر است، ابتدا گوشه آن را بر روی سطح قرار دهید و بعد از آن، با حل دادن بار آن را بر روی سطح قرار دهید. حتی اگر بار نسبتا سنگینی را می‌خواهید جابجا کنید از افراد دیگری کمک بگیرید.
اگر امکان استفاده از ابزار وجود دارد، زمانی که می‌خواهید باری را بلند کنید با استفاده از آن این کار را انجام دهید. یکی دیگر از مواردی که در زمان حمل بار باید رعایت کنید، در صورت امکان، باری را که می‌خواهید حمل کنید بین دو دست خود تقسیم کنید تا فشار وارده به کمر فقط در یک سمت نباشد. اگر باری را با یک دست خود حمل کنید، کمر برای تعادل به سمت مقابل خم خواهد شد که احتمال آسیب دیدن به آن بالا خواهد رفت.

...
نویسنده : عابد بازدید : 96 تاريخ : يکشنبه 12 آبان 1398 ساعت: 15:48

حمل بارهایی با وزن کم

در بسیاری از مواقع افراد تصور می‌کنند که در صورت حمل بارهای سبک نیازی نیست تا موارد ایمنی را رعایت کنند و می‌توانند حمل بارهایی با وزن کم را به هر صورت انجام دهند. اما این یک تصور اشتباه است و اگر با روش نادرست اقدام به بلند کردن بار کنید، امکان آسیب به بدن شما وجود خواهد داشت.
در برخی از مواقع و زمان بلند کردن یک شیء کوچک، کمر دچار گرفتگی می‌شود. در خیلی از مواقع، اندازه و وزن بار تاثیری در گرفتگی کمر ندارد و طرز خم شدن مهم است. تا جای ممکن باید برای بلند کردن اشیاء با خم کردن زانوها این کار را انجام داد و کمر را خم نکرد. این خم شدن کمر در صورتی که زاویه‌دار باشد، امکان گرفتگی در کمر وجود خواهد داشت.
شما می‌توانید از وسایل کمک بگیرید تا حمل بارهایی با وزن کم راحت‌تر انجام شود که یکی از این وسایل، دستگیره حمل بار است. این دستگیره‌ها به شما کمک می‌کنند تا دستگیره کیسه‌های خرید را داخل آن قرار دهید و به راحتی چندین کیسه خرید را حمل کنید. دستگیره حمل بار تحمل بالایی دارد و به راحتی تا وزن 10 کیلوگرم را می‌توان با آن جابجا کرد. مواد به کار رفته در ساخت این دستگیره‌ها از نوع مقاوم هستند و می‌توانید از آنها در مدتی طولانی استفاده کنید.

حمل بارهایی با وزن کم در زمان خرید

یکی از مواقعی که افراد حمل بارهایی با وزن کم را به روشی غیر استاندارد انجام می‌دهند، در زمان خرید است. در بسیاری از مواقع، در زمان خرید مجبور به طی کردن مسافت زیادی به صورت پیاده هستید. اگر در این پیاده‌روی مجبور باشید که کیسه خریدی را هم با خود حمل کنید، به خاطر حمل در مدت زیاد، امکان آسیب به بدن وجود خواهد داشت. خیلی از مواقع که به مدت زیاد پیاده‌روی می‌کنید، پاها و کمر خسته می‌شوند، حالا اگر حتی یک بار کوچک را هم حمل کنید، این خستگی بیشتر خواهد بود.
بعضی وقت‌ها شما خریدهای زیادی انجام می‌دهید و باید تا خانه و یا محل پارک خودرو، این کیسه‌های خرید را با دست حمل کنید. در این مواقع همیشه بارها را بین دو دست خود تقسیم کنید. با تقسیم کردن بارها بین دو دست، از فشار جانبی به کمر و ستون مهره‌ها کاسته خواهد شد. هر قدر که در یک سمت بدن بار بیشتری باشد بدن با خم شدن در جهت مخالف سعی در جبران نامتعادل شدن وزن می‌کند که اگر این وضعیت مدت زیادی طول بکشد، باعث ناراحتی در ناحیه کمر خواهد شد.
همیشه اگر تصمیم به حمل بیش از یک کیسه خرید را دارید، آنها را بین دو دست خود تقسیم کنید. حمل بارهایی با وزن کم هم می‌تواند به بدن شما آسیب برساند، اما اگر شما نکات ایمنی را رعایت کنید حتی اگر بارهایی با وزن بالایی را هم حمل کنید، آسیبی به بدن شما نمی‌رسد.
زمانی که باید باری را در مسافت زیادی حمل کنید، بعد از طی کردن مسافتی، آنها را زمین بگذارید و بعد از مدتی استراحت، به مسیر خود ادامه دهید. زمین گذاشتن بار به بدن کمک می‌کند با دفع مواد شیمیایی ایجاد شده در ماهیچه‌ها توانایی خود را برای ادامه مسیر به دست آورد. البته اگر با یک دست بار بیشتری را حمل می‌کنید، بعد از استراحت سعی کنید بار سنگین‌تر را با دست دیگر حمل کنید و این کار را تکرار کنید. این کار باعث می‌شود تا ماهیچه‌ها بتوانند انرژی کافی برای ادامه مسیر را داشته باشند.
کیهان ارائه دهنده دستگیره حمل بار برای جابجایی کیسه‌های خرید بوده و می‌توانید این دستگیره‌ها را به صورت آنلاین سفارش دهید و در زمان خرید از آنها استفاده کنید.

...
نویسنده : عابد بازدید : 114 تاريخ : پنجشنبه 2 آبان 1398 ساعت: 14:57